Rejseforsikring

Skal jeg have en rejseforsikring til Italien?

Forsikring

Har du lige bestilt ferie til Italien? Italien er et dejligt land, der har en masse spændende at byde på. Du kan sikkert ikke vente med at komme afsted og opleve et nyt land. Har du husket rejseforsikringen?

Er det overhovedet nødvendigt med en rejseforsikring, når du skal til Italien? Du er sikkert lidt forvirret nu, og måske i tvivl om, hvorvidt du har brug for at få tegnet en rejseforsikring eller ej. Vi giver her gode råd til rejseforsikringen, når turen går til Italien.

Hop over til informeo.dk for at læse mere om rejseforsikring

Derfor er det en fordel at have en rejseforsikring

Når du tager ud at rejse uden for Danmark, regner du i god tro med, at det hele selvfølgelig går som det skal, og at I kommer hjem med en fantastisk oplevelse i bagagen. Intet burde da kunne gå galt. Eller hvad? Ligesom der kan ske uheld herhjemme, kan det også ske i udlandet. Nogle vil endda mene, at der er større risiko for, at uheld sker et uvant sted end derhjemme. Udfordringen ved at det sker i udlandet er, at du ofte selv skal betale.

Bliver du pludselig akut syg og skal på hospitalet, kommer du selv til at betale for medicin og for at blive behandlet, hvis du ikke har en rejseforsikring. Skal du også transporteres hjem uden for den forventede hjemrejsedag, er dette også på egen regning. Det kan derfor løbe op i rigtig mange penge, hvis du ikke har sørget for en rejseforsikring hjemmefra. Skulle der være opstået akut sygdom, kan det være en presset situation, man står i. De mange penge, der pludselig skal betales, hjælper selvfølgelig ikke på situationen. Det er derfor langt bedre at have en rejseforsikring. På den måde skal du ikke bekymre dig om penge, hvis uheldet skulle være ude. Det vil rejseforsikringen dække.

Udover sygdom kan der også opstå andre uheldige situationer i løbet af en rejse. Det kan være, at du bliver udsat for tyveri, eller din bagage forsvinder i lufthavnen. Det er en virkelig ærgerlig situation at stå i. Det vil kun gøre situationen endnu værre, hvis du pludselig står for egen regning og skal erstatte det tabte. Her vil nogle rejseforsikringer også dække det tabte.

Vælg en rejseforsikring, når du er udenfor landets grænser

Uanset om turen går til Italien, Polen, Thailand, USA eller et andet land, er det altid en fordel at have en rejseforsikring, lige så snart du bevæger dig ud over Danmarks grænser. Du skal dog være opmærksom på at vælge en rejseforsikring, der passer til den destination, du rejser til. Går turen til Italien, skal du derfor sørge for en rejseforsikring, der gælder i Europa. Vælger du den forkerte forsikring, kan det have stor betydning for din dækning, hvis uheldet er ude. Du kommer højest sandsynlig til at skulle betale selv.

Hvilken rejseforsikring skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige rejseforsikringer, der dækker forskellige scenarier. Priserne varierer derfor også en del, alt efter hvad forsikringen skal dække. Det skal selvfølgelig give mening for dig økonomisk, når du skal vælge en rejseforsikring. Har du ikke råd til den fulde pakke, skal du være opmærksom på, hvad der er vigtigst at få dækket.

Det er en rigtig god idé som minimum at få dækket akutsygdom. Det er noget, der er rigtig svært at tage højde for, da det kan opstå, når man mindst venter det – også når man er ude at rejse. Derudover er det rart at have dækket mistet bagage, da det ofte ikke er noget, man kan styre selv. Undersøg de forskellige forsikringer, og find den der passer til jer.