Drømmer du om en ferie til Sicilien?

Italien

Er du ved at planlægge din næste ferie, og er du faldet over Sicilien? Sicilien er et fantastisk sted, og vi forstår godt, hvis du stærkt overvejer at bestille en flybillet derned med det samme.

Sicilien har ufattelig mange spændende ting at byde på. Skal turen gå til Sicilien, vil du ikke fortryde det. Kender du endnu ikke så meget til Sicilien, giver vi her nogle gode råd til, hvorfor Sicilien er et must-see på din to-do liste.

En ø med et væld af oplevelser

Sicilien er en italiensk ø, der ligger lige ud for Italiens støvle. Når man hører ordet ø, tænker man ofte på noget, der er på størrelse med Bornholm eller Samsø. Typisk en størrelse, hvor man kan komme rundt på en cykel. Med Sicilien må du dog tro om igen. Øen er nemlig på størrelse med Jylland og er den største ø i Middelhavet. Det kan derfor blive en ufattelig lang tur, hvis du vil cykle øen rundt. Ikke desto mindre er det en fantastisk ø, der har en masse at byde på.

Øens størrelse gør, at der er flere spændende byer, der er værd at udforske. Alt fra nord til syd kan anbefales. Fælles for det meste af Sicilien er, at der er ufattelig mange klipper og bjerge. Øen er også en vulkanø, der har vulkanen Etna på den østlige del af øen. Har du mod på det, kan vulkanen opleves på flere forskellige måder. Du kan få fx opleve den på vandreture, med svævebane eller i Jeep.

Find den rigtige feriebolig på Sicilien.

Spændende seværdigheder på Sicilien

Når øen er så stor, har den et hav af spændende seværdigheder, der klart er et kig værd. Etna er det første sted, der er værd at overveje. Der er noget vildt over at opleve en vulkan på tæt hold, da det er noget vi danskere kan have svært ved at forholde os til. Det vil derfor være en spændende oplevelse, især hvis man vælger en guidet tur.

Er du i det romantiske hjørne, er byen Taormina klart et besøg værd. Her finder du smukke byporte og snoede små veje, der emmer af romantik. Der er masser af liv, da du finder flere caféer, restauranter, markeder og andre shoppingmuligheder. I kan hurtigt bruge en dag rundt i byen, hvor i suger alle de fantastiske indtryk til jer.

Find det rigtige sommerhus på Sicilien.

Er du til en kulturoplevelse, er byen Siracusa stedet at tage hen. Her kan du opleve en masse skønne templer fra gamle dage. Derudover kan du også opleve spændende græske ruiner. Vil du gerne opleve lidt storby, skal turen gå til Palermo. Det er den største by på øen, og byen byder på shopping, restauranter, museer og smuk arkitektur.

I videoen kan du se hvad Sicilien kan tilbyde

Oplev hele Sicilien

Sicilien har rigtig meget at byde på, hvilket ikke er overraskende, når øen er så stor. Det kan derfor være svært at vælge, hvor turen skal gå hen, og hvor man gerne vil bo under sit ophold. Vi anbefaler, at I sørger for at opleve så meget af øen som muligt. I vil ikke fortryde det. Det kan derfor være, at der er behov for mere end en uges ophold, hvis man skal nå at se det hele. Det kan være en god idé at lægge en plan hjemmefra. På den måde er du sikker på, at I når at se mest muligt.